Workshop krachtdag 22 April 2017: ‘Speel jezelf!’

Rineke van der Baan is ervaringsdeskundige, dramatherapeut, in opleiding tot Pessotherapeut en in Developmental Transformations (DVT). Na een zoektocht van jaren naar verschillende therapieën, methodes en therapeuten heb ik zelf de kracht van dramatherapie en DVT in mijn eigen proces van herstel ervaren. Dankbaar wat het mij heeft gegeven en hoe ik dit nu aan anderen door mag geven. Vanuit mijn onderzoek over dramatherapie na seksueel misbruik (2014) ben ik mij hier verder in gaan specialiseren. Als begeleider en dramatherapeut heb ik in verschillende instellingen gewerkt en vanuit mijn eigen praktijk Belief en Beleef zet ik mij nu in voor specifieke hulpverlening na seksueel misbruik.

Workshop: Speel jezelf!

Wil je liever ‘ja’ of ‘nee’ zeggen? Wil je liever jezelf zijn of eens heel iemand anders? Of ontdek je door uit te proberen wat er bij je past? Kom jij voor jezelf op of help je de ander? Wil je gezien worden of liever verstoppen? Je lijf verbannen of gekoesterd worden? Hou jij je in of laat jij je eens gaan? Wat het ook is, je mag er zijn!
Het bijzondere is hoe ‘spel’ een vrijheid geeft om uit te proberen en tegelijkertijd als spiegel kan werken. Hoe plezier en diepe geraaktheid soms zo dichtbij elkaar kunnen liggen. Geen theater, maar zijn wie je bent. Alles op jouw tijd, op wat jij wilt inbrengen. We zijn er met elkaar en voor elkaar en… we mogen lachen om onszelf.

Ik nodig je uit: Ontdek en Speel jezelf!

Meer informatie van het programma is te vinden op: Krachtdag 22 April 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.